Referenser

Ritva Södergård, Vasa Finland.

Enbart positiva kommentarer från våra elever och lärare, vitamininjektion, ord som man kommer ihåg länge, positivt överraskad, osv osv är svar jag fått. Så vill så här efteråt TACKA så hjärtligt för din insats! Din energi och framåtanda kommer att värma oss i höstmörkret.

Maud Olofsson, Politiker

” Många pratar om dig och din entusiasm. Du inspirerar oss alla och är ett perfekt exempel på entreprenörskap och förebild.”

Sonia barbosa, volvo

”Som medlem i WIN Sweden, Volvo interna nätverk för kvinnor, var det en ära att bjuda in Therese till vårt huvudkontor i Göteborg. Blev så inspirerad av Thereses bok när jag själv blev mamma och ville såklart dela med mig att hennes tankar och budskap till resterande kvinnor i nätverket. Thereses föreläsning fick över 400 deltagare totalt både live och via Skype och feedbacken har varit fantastisk!”

Staffan aronsson,folkuniversitetet

Du har fått en sån grym positiv feedback från våra elever.

De tyckte att det var en ynnest och ett privilegium att få lyssna på dig och de tog verkligen åt sig budskapet.

Att kunna tala till ungdomar i det ämnet, som är en mycket kräsen målgrupp och få det bemötandet då har man gjort det med bravur.

Annica Isaksson, Ulricehamns sparbank

”Ville bara passa på att tacka dig ännu en gång för att du kom till oss och höll föredrag. Vi har fått många tackbrev angående dig från våra kunder.”

Triin Udris, Nõunik/Enterprise Europe Network koordinaator, Estland

"I wanted to say another huge thanks for coming to Tallinn and the great presentation/performance/speach you gave! I had lots of people gushing about it afterwards and all the co-organisers agreed that you were the highlight and the superstar of the whole day! So a massive thanks again."

Owe Sterner, CEO Arena Göteborg.

”Ett stort varmt tack för att du ställde upp som Arena Göteborgs huvudperson. Morgonens frukostshow fick alla deltagarna att kapitulera för din charm, kunskap, framåtanda, positivism och humor. Skönheten, du är helt enorm. Man bugar.”

Johanna Berglund, Business by me

”Enormt tack för att du ville komma och föreläsa för oss! Var otroligt uppskattat och inspirerande.”

Jan Carlsson SAS-Janne

”En av de mest inspirerande människor jag träffat. Rekommenderar alla att lyssna till hennes föreläsning.”

Roger, professor Entreprenörskap Oxford university

"Brilliant! Best speaking event I ever heard. Students, Listen carefully to Therese! I can´t believe it. The believe in your self and your leading words are excellent."

Anders Widén, Ennoble Halmstad

Din entusiasm och engagemang är smittande! Du är en blivande svensk variant av Anita Roddick!

Ebba von Sydow

”Therese var tuff och klarade debatten galant mot Amelia Adamo, Annie Wegelius och Johan Stael von Holtstein.”

Annie Lööf

Dålig mamma eller superkvinna? I denna nyutkomna bok samlar entreprenören @albrechtson tankar, erfarenheter och tips från många kvinnor som förenar sitt chefs-och ledarskap med att vara mamma.

Om hur det (ibland inte) funkar, om alla beska kommentarer man får i kulisserna, om hur smärtsamt tufft det ibland är att leva upp till alla orimliga förväntningar - men också vilken skatt det är att kunna förena de två bästa av roller - att vara småbarnsförälder och ledare. Så köp @daligmammaellersuperkvinna och inspireras!

Anna kindberg batra

Tack entreprenören, författaren, föreläsaren, mamman och, ja!, superkvinnan Therese @albrechtson för kul och inspirerande möte i dag! Och tack för äran att få vara med i din bok #dåligmammaellersuperkvinna , som jag hoppas gör stor nytta i debatten om hur jämställt Sverige egentligen är. Inte 100, än.

camilla läckberg

Ni har väl inte missar den här boken, där bland annat jag är intervjuad om min mammaroll. @daligmammaellersuperkvinna

ebba busch thor

Jag ser mycket fram emot att läsa boken.

Mitt bästa verktyg i lådan är imperfektion! Det är ganska många år sedan jag begravde perfektionisten i mig. Det underlättar mycket men det gör självklart inte alltid att det går ihop ändå. Vi påverkas alla av andras förväntningar på oss men vi måste välja vår egen väg. Det som passar oss själva, våra barn och vår familj. Att leva sitt liv som någon annan vill kommer faktiskt inte hjälpa någon.

Heja Therese och alla andra därute! #superkvinna