Föreläsning

Stress och psykisk (o)hälsa - vägen till bättre mående

Vi är Europas mest stressade folk, ett av världens mest stillasittande och ensammaste folk. Det är bara några parametrar som bidrar till att stressrelaterade besvär, den psykiska ohälsan och sjukskrivningar ökar lavinartat. Dessutom ska vi försöka leva upp till den perfekta drömvärld som alla visar upp i sociala medier. Therese hjälper oss att fokusera på verktygen till ett aktivt och tränat självledarskap, där vi tränar vår inre motivation även när livet inte är på topp.

  • Föreläsningen baseras på Therese bok FUCK PSYKISK OHÄLSA – VÄGEN TILL BÄTTRE MÅENDE.
  • Utifrån vetenskap och egna erfarenheter visar Therese hur du med små steg skapar en sund helhet av jobb, kost, motion, återhämtning, mental träning, självledarskap och relationer.
  • Om du verkligen vill känna dig berörd, inspirerad och fylld av ny energi – då är denna föreläsning ett måste. Det är en mix av skratt/allvar, igenkännande storytelling och personliga erfarenheter i kombination med forskning/fakta. Det är en föreläsning som inspirerar och motiverar till handling – på en gång! 

En föreläsning som är blandat med humor och allvar, lättsamma och roliga storys i kombination med konkreta verktyg och inte minst hur du går från ord till handling för ett mer välmående liv. En föreläsning full av inspiration som du inte får missa!

Kontakta Therese Albrechtson

Följ Therese på sociala medier för att läsa mer om henne och hennes vardag. För frågor gällande föreläsningar och övrigt, vänligen fyll i kontaktformuläret på kontaktsidan.