Referenser

Nedan är några referenser från olika organisationer/företag.

Therese var väldigt lyhörd inför vårt seminarium och skräddarsydde sitt anförande till en väldigt lyckad föreläsning!

Thereses engagemang med åhörarna innan, under och efter föreläsningen är högsta klass!

Therese känner in åhörarna och anpassar sin föreläsning medan den pågår, imponerande och högsta betyg.

Ulf Westlin

Essity

Alla var så nöjda, det hade inte kunnat bli bättre! Du överträffade alla mina förväntningar. Jag är så imponerad av dig. Så snyggt hur du skräddarsydde detta upplägg på så kort tid.

Camilla Rudenström

Distriktschef, Samhall

Att lyssna på Therese är alltid lika inspirerande. Hon är karismatisk med en ödmjuk framtoning. Oavsett vad hennes framförande handlar om så bjuder hon alltid på sina personliga tankar och erfarenheter, vilket ger en hög igenkänning och trovärdighet hos den som lyssnar. Som åhörare får man med sig många bra tankar och insikter.

Catrin Emanuelsson

SEB

Superkvinna från Göteborg som gång på gång visar att inget är omöjligt, ser möjligheter istället för hinder - svart bälte som föreläsare ⭐️

Berikade hemsjukvårdens utvecklingsdagar i Borås genom att på ett behagligt sätt guida oss igenom olika faktorer som bidrar till stress i arbetslivet/privatlivet och hur vi med enkla medel kan påverka detta I rätt riktning för att minska stress i vardagen.

Vad vi tar med oss till arbetet och hur detta påverkar kollegor och teamet likaså betydelsen av positiv feedback var andra ämnen som Therese berörde på ett bekvämt och ledigt sätt i syfte att få oss till att ändra mindset med små enkla tips och råd i vardagen.

Jussi Niveri

Hemsjukvården Borås Stad

Therese inspirerar & lyfter både sina egna utmaningar som styrkor som involverar den aktuella publiken i sina "stories" & hittar vägar mot ökat engagemang i den gemensamma upplevelsen hon är medskapare till!


Ska företaget/gruppen ta sig till nästa nivå kring att se möjligheter genom nya insikter och därigenom skapa genuin delaktighet hos medarbetarna så är Therese rätt person att ha med på resan framåt! Med hjärta & glädje!

Bokat Therese både som föreläsare för vår personal och som moderator i Almedalen.

Eva-Lotta Kling Von Schmalensée

Norlandia Förskolor

Fångad av en stormvind...är ett känt textintro som bäst beskriver första gången jag hörde Therese som föreläsare. Hennes sätt att fånga mig som åhörare hoppas jag alla någon gång ska få uppleva.

Efter att jag lyssnade på henne under IFK Göteborgs sponsornätverksträff så var jag tvungen att boka henne till ett event i Karlstad.

Jonas Dahlgreen

BAM54

Enbart positiva kommentarer från våra elever och lärare, vitamininjektion, ord som man kommer ihåg länge, positivt överraskad, osv osv är svar jag fått. Så vill så här efteråt TACKA så hjärtligt för din insats! Din energi och framåtanda kommer att värma oss i höstmörkret.

Ritva Södergård

VASA Finland

Många pratar om dig och din entusiasm. Du inspirerar oss alla och är ett perfekt exempel på entreprenörskap och förebild.

Maud Oloffson

Politiker

Som medlem i WIN Sweden, Volvo interna nätverk för kvinnor, var det en ära att bjuda in Therese till vårt huvudkontor i Göteborg. Blev så inspirerad av Thereses bok när jag själv blev mamma och ville såklart dela med mig att hennes tankar och budskap till resterande kvinnor i nätverket. Thereses föreläsning fick över 400 deltagare totalt både live och via Skype och feedbacken har varit fantastisk!

Sonia Barbosa

Volvo

Du har fått en sån grym positiv feedback från våra elever.

De tyckte att det var en ynnest och ett privilegium att få lyssna på dig och de tog verkligen åt sig budskapet.

Att kunna tala till ungdomar i det ämnet, som är en mycket kräsen målgrupp och få det bemötandet då har man gjort det med bravur.

Staffan Aronsson

Folkuniversitetet

Ville bara passa på att tacka dig ännu en gång för att du kom till oss och höll föredrag. Vi har fått många tackbrev angående dig från våra kunder.

Annica Isaksson

Ulricehamns Sparbank

I wanted to say another huge thanks for coming to Tallinn and the great presentation/performance/speach you gave! I had lots of people gushing about it afterwards and all the co-organisers agreed that you were the highlight and the superstar of the whole day! So a massive thanks again.

Triin Udris

Nõunik / Enterprise Europe network koordinator, Estland

Ett stort varmt tack för att du ställde upp som Arena Göteborgs huvudperson. Morgonens frukostshow fick alla deltagarna att kapitulera för din charm, kunskap, framåtanda, positivism och humor. Skönheten, du är helt enorm. Man bugar.

Owe Sterner

CEO Arena Göteborg

Enormt tack för att du ville komma och föreläsa för oss! Var otroligt uppskattat och inspirerande.

Johanna Berglund

Business By Me

En av de mest inspirerande människor jag träffat. Rekommenderar alla att lyssna till hennes föreläsning.

Jan Carlsson

SAS-JANNE

Brilliant! Best speaking event I ever heard. Students, Listen carefully to Therese! I can´t believe it. The believe in your self and your leading words are excellent.

Roger

Professor Entreprenörskap Oxford University

Din entusiasm och engagemang är smittande! Du är en blivande svensk variant av Anita Roddick!

Anders Widén

Ennoble Halmstad

Therese var tuff och klarade debatten galant mot Amelia Adamo, Annie Wegelius och Johan Stael von Holtstein.

Ebba Von Sydow

Dålig mamma eller superkvinna? I denna nyutkomna bok samlar entreprenören @albrechtson tankar, erfarenheter och tips från många kvinnor som förenar sitt chefs-och ledarskap med att vara mamma.

Om hur det (ibland inte) funkar, om alla beska kommentarer man får i kulisserna, om hur smärtsamt tufft det ibland är att leva upp till alla orimliga förväntningar - men också vilken skatt det är att kunna förena de två bästa av roller - att vara småbarnsförälder och ledare. Så köp @daligmammaellersuperkvinna och inspireras!

Annie Lööf

Tack entreprenören, författaren, föreläsaren, mamman och, ja!, superkvinnan Therese @albrechtson för kul och inspirerande möte i dag! Och tack för äran att få vara med i din bok #dåligmammaellersuperkvinna , som jag hoppas gör stor nytta i debatten om hur jämställt Sverige egentligen är. Inte 100, än.

Anna Kindberg Batra

Ni har väl inte missar den här boken, där bland annat jag är intervjuad om min mammaroll. @daligmammaellersuperkvinna

Camilla Läckberg

Jag ser mycket fram emot att läsa boken.

Mitt bästa verktyg i lådan är imperfektion! Det är ganska många år sedan jag begravde perfektionisten i mig. Det underlättar mycket men det gör självklart inte alltid att det går ihop ändå. Vi påverkas alla av andras förväntningar på oss men vi måste välja vår egen väg. Det som passar oss själva, våra barn och vår familj. Att leva sitt liv som någon annan vill kommer faktiskt inte hjälpa någon.

Heja Therese och alla andra därute! #superkvinna

Ebba Busch

Professor Entreprenörskap Oxford University