Föreläsning

Jaget i laget – en föreläsning om självledarskap, välmående och arbetsglädje

Thereses föreläsning förknippas mycket med positivitet, energi och humor samtidigt som föreläsningen belyser allvarliga och känslosamma aspekter i livet. Den fokuserar på självledarskap och positiv psykologi, välmående, arbetsglädje och medarbetarskap. Jaget i laget helt enkelt!

  • Therese ger verktyg för att bygga upp ett starkt, tränat självledarskap och för att hitta den inre motivationen, även när vardagen känns utmanande.
  • Föreläsningen fokuserar också på vad jaget kan bidra med till laget och för att tillsammans skapa en bra arbetsmiljö med ett starkt, välmående team. Från gnäll och otydlighet till energi och engagemang.
  • Om du verkligen vill känna dig berörd, inspirerad och fylld av ny energi – då är denna föreläsning ett måste. Det är en mix av skratt/allvar, igenkännande storytelling och personliga erfarenheter i kombination med forskning/fakta. Det är en föreläsning som inspirerar och motiverar till handling – på en gång! 

Therese anpassar utifrån era behov och önskemål. Låt henne guida dig till ett liv och den arbetsmiljö som du drömmer om!

Kontakta Therese Albrechtson

Följ Therese på sociala medier för att läsa mer om henne och hennes vardag. För frågor gällande föreläsningar och övrigt, vänligen fyll i kontaktformuläret på kontaktsidan.