Föreläsning

Jaget i laget – en föreläsning om självledarskap, välmående och arbetsglädje

Thereses föreläsning förknippas mycket med positivitet, energi och humor samtidigt som föreläsningen belyser allvarliga och känslosamma aspekter i livet. Den fokuserar på självledarskap och positiv psykologi, välmående, arbetsglädje och medarbetarskap. Jaget i laget helt enkelt!

 • Therese ger verktyg för att bygga upp ett starkt, tränat självledarskap och för att hitta den inre motivationen, även när vardagen känns utmanande.
 • Föreläsningen fokuserar också på vad jaget kan bidra med till laget och för att tillsammans skapa en bra arbetsmiljö med ett starkt, välmående team. Från gnäll och otydlighet till energi och engagemang.
 • Om du verkligen vill känna dig berörd, inspirerad och fylld av ny energi – då är denna föreläsning ett måste. Det är en mix av skratt/allvar, igenkännande storytelling och personliga erfarenheter i kombination med forskning/fakta. Det är en föreläsning som inspirerar och motiverar till handling – på en gång! 

Therese anpassar utifrån era behov och önskemål. Låt henne guida dig till ett liv och den arbetsmiljö som du drömmer om!

Föreläsning

Stress och psykisk (o)hälsa - vägen till bättre mående

Vi är Europas mest stressade folk, ett av världens mest stillasittande och ensammaste folk. Det är bara några parametrar som bidrar till att stressrelaterade besvär, den psykiska ohälsan och sjukskrivningar ökar lavinartat. Dessutom ska vi försöka leva upp till den perfekta drömvärld som alla visar upp i sociala medier. Therese hjälper oss att fokusera på verktygen till ett aktivt och tränat självledarskap, där vi tränar vår inre motivation även när livet inte är på topp.

 • Föreläsningen baseras på Therese bok FUCK PSYKISK OHÄLSA – VÄGEN TILL BÄTTRE MÅENDE.
 • Utifrån vetenskap och egna erfarenheter visar Therese hur du med små steg skapar en sund helhet av jobb, kost, motion, återhämtning, mental träning, självledarskap och relationer.
 • Om du verkligen vill känna dig berörd, inspirerad och fylld av ny energi – då är denna föreläsning ett måste. Det är en mix av skratt/allvar, igenkännande storytelling och personliga erfarenheter i kombination med forskning/fakta. Det är en föreläsning som inspirerar och motiverar till handling – på en gång! 

En föreläsning som är blandat med humor och allvar, lättsamma och roliga storys i kombination med konkreta verktyg och inte minst hur du går från ord till handling för ett mer välmående liv. En föreläsning full av inspiration som du inte får missa!

Föreläsning

Karriär & Föräldraskap

Therese delar med sig av sina erfarenheter och tipsar om hur kvinnor i karriären kan hantera krav och förväntningar, varför det är större risk för kvinnor än män att bli utbrända. Hennes inspirerande föreläsning baseras på den medieuppmärksammade boken Dålig mamma…eller superkvinna? Barn och karriär -s å klarar du de orimliga kraven, som hon är författare till. Therese berättar också om sina egna erfarenheter samt redogör för forskning och statistik.

– Jag älskar mina barn och att vara mamma men jag älskar också att jobba. Jag har ju alltid trott att det var en kombination möjlig att hantera.

 • Genus
 • Föräldraskap = Karriärbroms för kvinnor?
 • Utbrändhet
 • Kvinnors dubbelarbete
 • Krav & förväntningar på kvinnor/män i föräldraskapet
 • Känner du dig som en dålig förälder? Skuld, skam och otillräcklighet – Vad gör du med dessa tankar?
 • Hur får du ihop livspusslet utan att bli utbränd

Föreläsning

Moderator & Konferencier

Letar ni efter den perfekta kombinationen av professionalism och underhållningsvärde för ert nästa event? Therese Albrechtson erbjuder just detta – en moderator och konferencier som garanterat kommer att lyfta ert event till nya höjder.

 • Therese är en rutinerad debattledare som säkerställer att era diskussioner blir engagerande och tankeväckande.
 • Oavsett ämnesområde intervjuar Therese med en unik kombination av insikt och charm, vilket berikar varje konversation.
 • Med Therese vid rodret bibehålls energi och fokus oavsett om det är en halv- eller heldagskonferens, vilket säkerställer att både innehåll och deltagare är i centrum från start till slut.

Med en naturlig förmåga att noggrant läsa in och förbereda sig för varje unikt ämne, ger Therese trygghet till både arrangörer och paneldeltagare. Hennes engagemang för att alltid leverera det där lilla extra gör henne till en favorit för alla typer av evenemang.

Förvandla ert evenemang till en framgångsrik och oförglömlig upplevelse – boka Therese Albrechtson som moderator eller konferencier redan idag!

Kontakta Therese Albrechtson

Följ Therese på sociala medier för att läsa mer om henne och hennes vardag. För frågor gällande föreläsningar och övrigt, vänligen fyll i kontaktformuläret på kontaktsidan.